Första milstolpen är passerad

Publicerad

Det är med ödmjukhet jag får skriva de allra första raderna här på dreambride.se. Veckor, till och med månader, av hårt arbete ligger bakom produktionen av denna webbsida som har varit en dröm sedan 2016.

Det spritter i kroppen och jag känner en enorm värme och glädje över att äntligen kunna börja skriva och dela med mig av alla mina fantastiska tips. Efter mitt bröllop 2016 fick jag mersmak av bröllop. Dagen blev sådär perfekt som det nästan bara kan bli i amerikansk film. Vi hade strålande sol, knappt ett moln på himelen på hela dagen, alla gäster var så himla vackra och allt klaffade helt enligt planerna.

Strax efter bröllopsresan satt jag och min nyblivna man hemma i soffan och bläddrade igenom alla fina bröllopsfoton som precis kommit från bröllopsfotografen. Vi tittade på varandra och log hela tiden - bilderna fångade verkligen upp hur fantastisk dagen var. Några månader efter vårt bröllop gifte sig även min bästa väninna där jag fick äran att vara både brudtärna och toastmaster. Efter detta hade jag lärt mig mycket inom de flesta delar av ett bröllop och det gav mersmak. Jag kände att jag inte var klar med bröllop, jag ville göra mer. Plötsligt slog det mig att jag kanske borde skapa en hemsida där jag kan tipsa både brudpar och gäster till allt från kläder och mat till festkväll och bröllopsresa.

Det tog ett bra tag men i slutet av 2017 kom jag i kontakt med en duktigt webbprogrammerare genom en bekant som mer än gärna kunde hjälpa mig att utveckla dreambride.se. Han har kämpat hårt med alla mina jobbiga frågor, krångliga önskemål och telefonsamtal dygnet runt - men han ska ha ett stort tack att han nu fått upp hemsidan.

Jag hoppas kunna inspirera många brudpar och ge svar på alla frågor som brukar dyka upp. Har du frågor är du varmt välkommen att skicka ett mejl till mig.

Kram,
Hilda

Hilda Appelgren

Skribent: Hilda Appelgren

En kvinna född på sent 70-tal med en stor passion för bröllop. 2016 gifte jag mig med min man på ett magiskt bröllop. Jag lärde mig mycket om bröllop med allt vad det innebär. Intresset för bröllop blev så stort att jag ville starta en sajt - dreambride.se!